WordPress maatwerk website

Professionele maatwerkoplossingen voor een fractie van de kosten. Bij Webconexus is het mogelijk.

WordPress maatwerk website laten maken.

Wanneer er hele specifieke eisen komen kijken bij het ontwerpen van een WordPress website, zijn normale plugins en thema’s vaak niet voldoende. In deze gevallen kan een WordPress maatwerk website een goede optie zijn. Wij leggen de unieke connectie tussen maatwerk programmering en plugins en/of thema’s. Hierdoor kun je de functionaliteiten van een maatwerk website behalen, tegen relatief lage prijzen.

Doordat wij plugins en thema’s als basis gebruiken en deze vervolgens volledig aanpassen naar de klant specifieke wensen is dit veel voordeliger dan een volledige website vanaf 0 op te bouwen. We leven in de tijd van efficiëntie en hier verlangen klanten ook naar. Honderden uren in de programmering van een plugin, thema of website stoppen is niet nodig wanneer de basis code voor 50% kan worden overgenomen van een reeds bestaand script.

Voor de volgende gevallen is een WordPress website op maat aantrekkelijk:

   Je bent op zoek naar specifieke functies & tools.
   Je wilt bepaalde (API) koppelingen integreren in jouw website.
   Je wilt verschillende gebruikersgroepen met bepaalde restricties en/of privileges.

Samengevat is een WordPress maatwerk website de beste oplossing wanneer reeds bestaande functies binnen thema’s & plugins te kort schieten. Je hoeft niet binnen bepaalde lijnen te werken en je bent volledig vrij in de keuzes die je maakt. Je hebt bij ons al een website op maat voor €1250.

Spring naar:

Kom je begrippen of woorden tegen die niet helemaal duidelijk zijn? Lees eerst even verder. Vaak wordt alles zorgvuldig uitgelegd. Zijn er toch nog dingen die niet duidelijk zijn? Je kunt alles terugvinden in onze kennisbank.

WordPress maatwerk

WordPress website op maat.

Wanneer jij graag jouw maatwerk WordPress website wilt laten maken door Webconexus dan zullen wij eerst uitgebreid jouw visie & ideeën bespreken. We willen graag jouw bedrijf wat beter leren kennen en zijn benieuwd naar de toekomstplannen. Hierdoor kunnen wij meedenken en bepaalde aanbevelingen doen op basis van de specifieke wensen en eisen van jou als klant.

Wij gaan aan de slag en kijken of er soortgelijke plugins/thema’s beschikbaar zijn waarvan er stukjes code kunnen worden gebruikt voor jouw specifieke eis. We bekijken wat de mogelijkheden zijn en berekenen de tijd die we kwijt zijn aan het volledig eigenen van de gewenste functies. Geen soortgelijke plugins/thema’s beschikbaar? Niet getreurd, dan maken wij deze volledig zelf. De kosten hiervoor zijn natuurlijk vele malen hoger dus wij proberen het zo efficient mogelijk op te lossen voor onze klanten. Vandaar dat wij kiezen voor het -deels- overnemen van basis code van bestaande scripts.

Tijdens de ontwikkeling van de website op maat kun je tussentijds meekijken en alvast feedback geven. Al onze website worden standaard afgeleverd met Google Analytics en Google Search Console integratie. Ook zorgen wij ervoor dat de website responsive is. Na verschillende feedback momenten en goedkeuring van de klant zetten wij de website online. Ten slotte zorgen we dat de website volledig indexbaar is voor de zoekmachines.

Welke programmeer technieken gebruiken wij?

Omdat WordPress standaard gebaseerd is op PHP, wordt hier uiteraard het meeste mee gewerkt. Het is een sterke taal en je kunt er zo’n beetje alles mee maken wat je wilt. Net als PHP werkt WordPress met MySQL dus dit wordt gebruikt als database taal. Deze twee dingen zorgen voornamelijk voor de back-end en hiermee kunnen we complexe functies creëren voor specifieke klant eisen.

Om deze specifieke functionaliteiten in een mooi jasje te steken op de front-end gebruiken wij hoofdzakelijk HTML5 in combinatie met CSS3 & JavaScript. Deze technieken zorgen er voor dat statische websites omgetoverd worden in dynamische, visueel aantrekkelijk websites. Tevens zorgt CSS ervoor dat alles goed getoond op verschillende schermafmetingen.

PHP techniek
MySQL techniek
HTML5 techniek
CSS techniek
JavaScript techniek

Waarom WordPress maatwerk website?

De keuze om wel of niet voor een website op maat te kiezen is erg belangrijk. Je online identiteit hangt immers grotendeels samen met de website en een maatwerk website is niet iets dat je na een paar jaar alweer wilt vervangen. Hieronder hebben we de voor- en nadelen op een rijtje gezet, zodat je wat meer zicht krijgt op de vraag of een maatwerk website voor jou geschikt is.

Vrijheid.

Geen vaste templates of gelimiteerde keuzes. Jij bent volledig vrij in het kiezen van jouw gewenste thema, plugins en functionaliteiten. Je kunt jezelf sterker onderscheiden van de rest en je krijgt precies geleverd wat jij wenst.

Custom functies.

Professionele maatwerkoplossingen tegen scherpe prijzen. Lichte en schone programmeertaal, voor een snelle en veilige website. Alles is te bereiken via extra codering en wij doen dit graag voor onze klanten.

Uniek.

Een maatwerk WordPress website zorgt voor een sterke online profilering en definieert jou als persoon en bedrijf. Je laat een indruk achter die blijft hangen en dit zorgt onder andere voor een betere klant binding. Tevens is het ook uitstekende marketing.

Interesse in een maatwerk WordPress website?