Managed VPS hosting

Groeien met jouw online business? Kies voor managed VPS hosting. Besteed jouw server management uit aan een specialist.

Managed VPS hosting bij Webconexus.

Nooit meer vast komen te staan in de toekomst? Kies voor een managed VPS via Webconexus. Het inrichten & onderhouden van een eigen server (managing), kost veel tijd. Het is van essentieel belang om de server optimaal te laten draaien. Wanneer dit niet goed gebeurd kan dit onder andere leiden tot beveiligingslekken, prestatievermindering of zelfs een server crash. Wij zijn gespecialiseerd in onderhouden en inrichten van VPS servers.

Voordat er überhaupt wordt overwogen om te kiezen voor managed VPS hosting, is het belangrijk dat de online doelen van jouw bedrijf duidelijk zijn. Wij geven eerst altijd deskundig advies over de juiste keuze in combinatie met jouw ambitie/behoeftes. In de meeste gevallen is gewone hosting een beter alternatief. Maar wil jij online door blijven groeien en run je meerdere websites/webshops? Dan is een VPS veel aantrekkelijker. Je betaald bijvoorbeeld maar 1 bedrag per maand en je kunt voor dit bedrag zoveel mogelijk websites hosten als jij zelf wilt.

Heb je al een website en gebruik je momenteel shared hosting? Geen probleem. Wij bieden een gratis website verhuisservice aan. Dit is helemaal gratis wanneer je kiest voor managed VPS hosting. Wij werken offline aan de nieuwe omgeving en na het overnemen van de content en database zullen wij de website uitvoerig testen. Als alles correct is sturen wij de domeinnaam pas door naar de nieuwe server. Je hebt bij ons al een managed VPS voor €50 per maand.

Spring naar:

Kom je begrippen of woorden tegen die niet helemaal duidelijk zijn? Lees eerst even verder. Vaak wordt alles zorgvuldig uitgelegd. Zijn er toch nog dingen die niet duidelijk zijn? Je kunt alles terugvinden in onze kennisbank.

Wat is een VPS?

Een Virtual Private Server (afgekort VPS) moet je zien als een fysieke server die wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers. Hierdoor krijg je als het ware een cloud server. Dit is jouw server, met een uniek IP-adres, die alleen jij gebruikt en waar je zelf de volledige controle over hebt.

Bij “normale” hosting, ook wel Shared Hosting genoemd, maak jij net als met een VPS gebruik van een server. Het grote verschil hierin is dat jij deze server deelt met veel andere mensen. Afhankelijk van de hosting provider waarbij je een hosting pakket hebt heeft dit tot gevolg dat je met honderd tot soms wel 20.000 mensen één server deelt. Dit betekend dus ook dat je geheugen en processor snelheid deelt samen met al die andere websites. Dit zorgt voor een sterke daling in website prestaties. Veel hosting providers kunnen hierdoor dus die “deals” aanbieden voor enorme lage bedragen, omdat je de server deelt met duizenden andere betalers.

De voordelen van een managed VPS.

Bekijk hieronder in het overzicht wat de grootste voordelen zijn van het kiezen van managed VPS hosting.

Geïnteresseerd in managed VPS hosting?