Onze prijzen

Bij Webconexus hoef je geen onnodige offertes aan te vragen. Transparante prijzen zodat jij meteen weet waar je aan toe bent.

De prijzen van Webconexus.

Wij vinden transparantie erg belangrijk en dit willen wij ook uitstralen. In onze branche zie je vaak dat er alleen maar op offerte basis wordt gewerkt en je geen idee hebt waar je aan toe bent voordat je met iemand in zee gaat. Daarom hebben wij er voor gekozen om onze prijzen gewoon op de website weer te geven. Hierdoor zie je in één oog opslag precies wat je kunt verwachten.

Vergeleken met onze concurrentie kunnen wij erg scherpe prijzen aanbieden doordat wij zo efficient mogelijk proberen te werken. Veel van onze klanten zijn jonge, net startende ondernemers of bedrijven. Je hebt op dat moment niet veel kapitaal beschikbaar en je probeert zoveel mogelijk in het opzetten van jouw onderneming te steken. Als je net begint kun je gewoon weg niet enkele duizenden euro’s besteden aan een website. Hier proberen wij op in te spelen en jonge ondernemers/bedrijven tegemoet te komen.

Heb je een kleiner budget? Wij geven niet zo snel op. Wij doen veel voor onze klanten en je kunt altijd even contact met ons opnemen. We kunnen altijd even kijken wat de mogelijkheden zijn, niet geschoten is altijd mis!

Let op! De prijzen hieronder zijn vanafprijzen en dit betreft exclusief btw. Voor een exacte prijs kun je altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen en wij stellen een specifieke offerte op, op basis van jouw wensen & eisen.

Omschrijving:Start vanaf (ex. BTW):Termijn
WordPress website€500Eenmalig.
WordPress webshop€750Eenmalig.
Maatwerk website€1250Eenmalig.
Website verhuizing€10Per website.
WordPress onderhoud€350Per jaar.
Domein registratie€7,50Per jaar.
Premium webhosting€119Per jaar.
Managed VPS hosting€50Per maand.

Meer info:

Zijn bepaalde begrippen of termen die je hebt gelezen niet helemaal duidelijk voor je? Je kunt (bijna) alles terugvinden in onze kennisbank.

Webconexus logo

Specifieke offerte aanvragen?