WordPress onderhoud uitbesteden

Voorkom beveiligingsproblemen en fouten in jouw website. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en garanderen je dat alles optimaal blijft werken.

Waarom WordPress onderhoud uitbesteden?

Omdat WordPress in een hoog tempo wordt doorontwikkeld betekend dat dat er erg frequent nieuwe updates worden uitgebracht. Via deze updates blijft jouw website beschermd tegen nieuwe beveiligingsrisico’s en blijf je altijd toegang hebben tot de laatst uitgebrachte functies en mogelijkheden. Het updaten van een WordPress website is niet altijd makkelijk en gaat vaak verder dan alleen op een knopje “updaten” klikken. Wat is dan een betere optie? Jouw WordPress onderhoud uitbesteden aan een specialist. Hierdoor kun jij je helemaal richten op jouw eigen bedrijf.

Doordat WordPress momenteel het meest populaire CMS is, is het tevens ook een geliefd doel voor hackers. Daarom is het essentieel dat je dit bijhoudt na de realisatie van jouw website. Er zit veel tijd, moeite en geld in een website en je bent vaak heel trots op het eindresultaat. Wanneer je het WordPress CMS systeem, de thema’s of plugins niet update kunnen er vervelende dingen met jouw website gebeuren. Hackers kunnen bijvoorbeeld verborgen backlinks plaatsen, malware verspreiden op zelfs jouw server gebruiken voor DDoS-aanvallen. Vervelend voor jouw website bezoekers natuurlijk, maar ook de ranking in de zoekmachines gaat hierdoor achteruit.

Net als plugins en thema’s ontwikkelen programmeertalen zich ook continue door. Als jouw website blijft steken op dit vlak en niet meegaat met deze vernieuwingen, kan het zijn dat bepaalde functies niet goed meer werken, of zelfs helemaal niet meer worden ondersteund. Alle producten rondom WordPress worden continue verbeterd. Denk aan plugin programmeurs, thema-ontwikkelaars en de WordPress community zelf. Geen updates betekend dus dan ook, geen nieuwe (en verbeterde) functies. Je hebt bij ons al een volledig onderhoudspakket voor maar €350 per jaar.

Spring naar:

Kom je begrippen of woorden tegen die niet helemaal duidelijk zijn? Lees eerst even verder. Vaak wordt alles zorgvuldig uitgelegd. Zijn er toch nog dingen die niet duidelijk zijn? Je kunt alles terugvinden in onze kennisbank.

%

75% van onze klanten kiest voor extra onderhoud.

Is WordPress onderhoud écht nodig?

Dit is uiteraard verschillend per individuele situatie, maar in de meeste gevallen is het verstandig om jouw WordPress onderhoud uit te besteden. Het zijn inderdaad weer bijkomende kosten en het lijkt voor veel mensen onnodig maar de beveiligingsrisico’s die het met zich meebrengt zijn absoluut niet overdreven. Sommige plugins worden door miljoenen mensen gebruikt dus er zijn genoeg hackers die via automatische scripts WordPress websites scannen om te vissen naar beveiligingslekken.

Wat beveelt Webconexus aan?

Wij hebben de checklist even op een rijtje gezet, wanneer het uitbesteden van jouw WordPress onderhoud aantrekkelijk is.

WordPress onderhoud nodig:
   Er wordt gebruikt gemaakt van een populair thema of veelgebruikte plugins.
   Er is meer dan €750 geïnvesteerd in jouw website.
   Je wilt online blijven groeien & verbeteren.
   Je wilt genieten van 1 op 1 support, 7 dagen per week.

WordPress onderhoud onnodig:
   Er wordt gebruik gemaakt van een onbekend thema en je werkt met vrijwel géén plugins.
   Er is minder dan €750 geïnvesteerd in jouw website.
   Je neemt het voor lief dat jouw website enige tijd offline kan gaan in de toekomst.
   Je bent tevreden over jouw huidige online business en denkt niet aan uitbreiden.

WordPress onderhoud zelf doen.

Je kunt uiteraard ook het onderhoud zelf doen. Onze ervaring is echter dat in de praktijk mensen zonder ervaring met programmeren gewoon op de “update” knop drukken, zonder dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Meestal leidt dit snel tot problemen op de website of zelfs een website crash. Dit komt omdat maatwerk aan een website moet aansluiten op de nieuwe versie van bijvoorbeeld een WordPress update. Hetzelfde geldt voor thema’s en plugins. Ben je zelf een beetje bekend met HTML/CSS en basis PHP functies of bevat jouw website bijna/geen maatwerk? Dan kun je in principe de updates zelf uitvoeren.

WordPress onderhoud uitbesteden aan ons?