WordPress website laten maken

Op zoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf? Wij creëren professionele, unieke & zoekmachine vriendelijke websites die gericht zijn op resultaat.

WordPress website laten maken door Webconexus.

Wij bouwen zowel eenvoudige als complexe websites met WordPress. Of je nou een kleine of grote WordPress website wilt laten maken. Allereerst kijken wij naar jouw visie, ideeën of inzichten. Wij vinden het belangrijk dat gerealiseerde websites er ook daadwerkelijk voor zorgen dat jij online groeit. Doordat wij meedenken in het ontwerpproces en jouw bedrijf eerst een beetje beter leren kennen zorgen wij ervoor dat we volledig op één lijn zitten. Dit garandeert een optimaal resultaat.

Voordat wij beginnen met het maken van een WordPress website laten wij eerst enkele templates/thema’s zien. Hierdoor krijgen wij een goed globaal gevoel van wat jij in jouw website wilt terugzien. Je bent bij ons volledig vrij in het kiezen van jouw gewenste thema. In tegenstelling tot andere bedrijven waar je vaak moet kiezen uit een selectief aantal thema’s, vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf online kunt onderscheiden en een unieke WordPress website krijgt. Als je een thema hebt gekozen controleren wij eerst of deze aan al onze strenge eisen voldoen. Omdat wij willen dat jouw website snel wordt, makkelijk schaalbaar en hoog in Google komt, controleren wij of de codering van het thema goed in elkaar zit. We kijken bijvoorbeeld naar het aantal requests en de semantische opbouw van het thema.

Heb je al een website? Geen probleem. Wij werken via onze eigen ontwikkelomgeving waardoor jouw huidige website gewoon online blijft. Naast advies over de juiste thema keuze, worden onze WordPress websites ook standaard afgeleverd met Google Analytics & Google Search console integratie. Tevens zorgen ervoor dat jouw WordPress website responsive wordt. Hiermee wordt bedoeld hoe de website eruit ziet op verschillende schermafmetingen en mobiele apparaten. Dit vinden wij momenteel een van de belangrijkste punten tijdens het ontwikkelen van een website. Doordat meer dan de helft van al het website verkeer hedendaags via een mobiel apparaat gaat, is dit een essentieel onderdeel. Tijdens het maken van de WordPress website geven wij ook teksthulp en zorgen wij voor visueel ondersteunend materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan copyright vrije foto’s, icons, video’s en meer.

Tussentijds zijn er nog verschillende feedback momenten en bij de oplevering van de website bespreken we samen het resultaat. Dit is nogmaals een feedback moment en wij gaan hierin net zolang door tot jouw volledige visie of idee correct staat uitgedrukt op het web. Nadat alles is goedgekeurd zetten wij de WordPress website online en zorgen wij ervoor dat deze volledige indexeerbaar is voor de verschillende zoekmachines. De sitemaps worden opgeslagen in de Google Search Console waardoor jouw website meteen vanaf dag een met een SEO voorsprong begint.

Spring naar:

Kom je begrippen of woorden tegen die niet helemaal duidelijk zijn? Lees eerst even verder. Vaak wordt alles zorgvuldig uitgelegd. Zijn er toch nog dingen die niet duidelijk zijn? Je kunt alles terugvinden in onze kennisbank.

WordPress website

Extra WordPress services.

WordPress onderhoud.

Ook nadat jouw website online is gegaan kun je van onze service blijven genieten. Wij voorzien klanten van het technische onderhoud van hun website voor een vast en betaalbaar bedrag per jaar. Denk aan WordPress updates, kleine aanpassingen & plugin updates.

Website hosting.

Naast websites bieden wij ook hosting aan. Al jouw online zaken geregeld via één partner. Website vragen? Hosting vragen? Je kunt voor beide bij ons terecht. Makkelijker kan haast niet. Snelle SSD hosting exclusief voor klanten die een WordPress website laten maken door ons.

Maatwerk website.

Wil je specifieke functies, aangepaste plugins of omgebouwde thema’s? Kies voor een maatwerk WordPress website. Wij leggen de unieke connectie tussen maatwerk programmering en plugins en/of thema’s. Custom functionaliteiten, voor een betaalbare prijs.

Wat is een WordPress website?

WordPress is het meest gebruikte CMS (Content Management System) ter wereld. Een CMS is een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud (content) van een website te beheren. Het beschikt over een controlepaneel waarmee je gemakkelijk de website kan beheren en aanpassen, zonder kennis nodig te hebben van programmeertalen. Je kunt WordPress verdelen in drie hoofdcategorieën:

  1. Het WordPress CMS Systeem.
  2. WordPress thema’s.
  3. Aanvullende plugins.

1. WordPress CMS systeem.

WordPress bevat een hoop functionaliteiten die zo recht uit de doos komen. WordPress straalt simpliciteit uit. Hierdoor heb je geen web beheerders nodig, en ben je volledig eigen baas over jouw website of webshop. Tevens zijn er veel verschillende (gratis) plugins verkrijgbaar om jouw website uit te breiden. Met WordPress kun je bijvoorbeeld:

   Webpagina’s toevoegen, aanpassen & verwijderen.
   Teksten toevoegen, aanpassen & verwijderen.
   Producten toevoegen, aanpassen & verwijderen.
   Foto’s plaatsen.
   Belangrijke aankondigen plaatsen.
   Nieuwe vacatures plaatsen.

2. WordPress thema's.

Thema’s ook wel templates genoemd is een visuele laag die bovenop het technische programmeerwerk aan de back-end komt. Deze zorgen voor het algemene design van een WordPress website. Het thema geeft een goed beeld van wat jij graag wilt zien op jouw eigen website.

Het aanpassen van een WordPress thema wordt gedaan door het wijzigen en het aanpassen van de stylesheets (style.css) en de PHP bestanden. Fouten in deze bestanden kunnen resulteren in een website crash en hierdoor is dit niet aan te raden aan mensen zonder verstand van programmeren. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van WordPress websites en kunnen elk thema volledig aanpassen naar jouw wensen en eisen.

Er zijn meer dan 3000 bruikbare thema’s beschikbaar, elk met zijn eigen unieke style elementen en mogelijkheden. Je hebt zakelijk gerichte thema’s, speciale thema’s voor WooCommerce, thema’s voor consultancy, thema’s voor blogs en meer. Voordat er een thema gekozen wordt zullen wij deze eerste uitgebreid bekijken, en dan voornamelijk aan de achterkant. Als er schone, lichte en goed opgebouwde programmeertaal is gebruikt dan krijgt het thema groen licht van ons.

3. Aanvullende plugins.

Plugins zijn kleine bestanden met stukjes programmeertaal. Deze bestanden sluiten aan op het WordPress CMS systeem. Plugins voegen vaak extra functies toe aan het WordPress systeem die standaard niet beschikbaar zijn. Er zijn bijvoorbeeld plugins  waarmee je jouw instagram kan laten zien op jouw website, of waarmee jij gemakkelijk je SEO instellingen kunt regelen. Vaak hebben klanten specifieke eisen aan hun website. Wij gaan vervolgens op zoek naar een overeenkomende plugin. Geen plugin beschikbaar? Geen zorgen, dan bouwen wij deze zelf via onze maatwerk oplossingen. Net zolang tot deze volledig voldoet aan jouw wensen en eisen.

Waarom een website met WordPress?

In vergelijking met bijvoorbeeld, zelfgebouwde CMS-systemen, wordt WordPress constant verbeterd, vernieuwd en doorontwikkeld. Naast deze dynamische ontwikkeling is het ook makkelijk schaalbaar en beschikt het over uitgebreide mogelijkheden. Een simpele WordPress website heb je bij Webconexus al vanaf €500. Maar let wel op, net zoals voor alles geldt: je krijgt waarvoor je betaald. Hoe meer extra functies en aanpassingen jij in jouw website wilt, hoe meer je hier uiteindelijk ook voor betaald.

Betaalbaar

WordPress is open source. Dit betekend dat iedereen het gratis mag gebruiken en distribueren. Naast het gratis systeem zijn er ook een hoop goede gratis plugins te vinden die de functionaliteiten van jouw WordPress website kunnen uitbreiden. Ook thema's zijn zeer betaalbaar, je betaald vaak niet meer dan €50 tot €60 voor een professioneel en goed gecodeerde template.

Dynamische ontwikkeling

In vergelijking met bijvoorbeeld, zelfgebouwde CMS-systemen, wordt WordPress constant verbeterd, vernieuwd en doorontwikkeld. Dit betekend dan ook dat bijvoorbeeld beveiligingslekken of bugs in het systeem snel opgepakt & opgelost worden. Ook is het makkelijk schaalbaar en beschikt het over uitgebreide doorgroei mogelijkheden.

Flexibel

Doordat het WordPress systeem open source is, is het beschikbaar voor iedereen. Je bent niet gebonden aan één partner of één partij. Iedereen kan dingen aanpassen en doorgaan met de ontwikkeling van jouw website. Niet tevreden over jouw WordPress website bouwer? Je kunt zo overstappen naar een ander iemand. Al zul je deze tip nooit nodig hebben bij Webconexus.

Geïnteresseerd in een WordPress website?